Idézetblog

Bölcs és kevésbé bölcs, ismert és kevésbé ismert idézetek.

Álláshirdetés

2011.01.14. 10:00 misz

"A feladat fundamentál-ontológiai és percepció-hermeneutikai hiányosságok kimutatása a kormányzati elszámoltatás alatt álló "Filozófia és tudomány az ókorban",  "Az esztétikai reprezentáció történeti és elméleti aspektusai" és "A tradíció folytonosságának és az életmű egységességének kérdése Nietzsche, Lukács és Heidegger munkáiban" c. művekben. A szakértő feladata a feltűnő ár-érték aránytalanságok feltárása a fenti filozófiai tárgyú dokumentumokban különös tekintettel arra, hogy a szerzők kidolgoztak-e új filozófiai válaszokat, amelyek az Ember és a Lét kapcsolatának megértéséhez vezethetnek a Nemzeti Együttműködés Korszakában. A díjazás filozófiai hiba/darab áron, teljesítménybérezési rendszerben történik. Prémium feladatként filozófusper előkészítése, autodafé rendezése is a munkakörhöz tartozik."

Filozófus szakértőt keresnek Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos mellé

http://comment.blog.hu/2011/01/13/az_expressz_a_szolasszabadsag_uj_bastyaja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

Szólj hozzá!

Címkék: humor ismeretlen szerző

A bejegyzés trackback címe:

https://idez.blog.hu/api/trackback/id/tr702582823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása